Kihelyezett konzuli nap a Fairfield és környéke Magyarság részére

Publikálva: 2018. május 15.

Magyarország New York-i Főkonzulátusa kihelyezett konzuli napot tart Fairfield és környéke Magyarság részére. Ideje: 2018. május 30. 10.00 óra
Helyszín: 79 Birchwood Drive CT

Kedves Fairfield-i Magyar Közösség!

Magyarország New York-i Főkonzulátusa kihelyezett konzuli napot tart Fairfield és környéke Magyarság részére.

Kihelyezett konzuli nap ideje: 2018. május 30. 10.00 óra

Helyszín: 79 Birchwood Drive CT

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2018 májusában újabb kihelyezett konzuli napra kerül sor, ezúttal Fairfielden, Connecticutban. A konzuli napok elsődleges feladata, hogy a távolságok leküzdésével közelebb vigye az egyszerűsített honosítási eljárást az érdeklődőkhöz, valamint, hogy a Magyary Közigazgatási Egyszerűsítési Program nyújtotta lehetőségek által elérhetőbbé tegye a közigazgatási és konzuli szolgáltatásokat a külföldön élő magyar állampolgárok számára.

Időpont foglalása KÖTELEZŐ.

Figyelem!

A New York-i Főkonzulátus az új típusú biometrikus azonosítót, így ujjnyomatot is tartalmazó magánútlevél helyszíni ügyintézéshez szükséges „mobil egységet” a soron következő kihelyezett konzuli napok alkalmával üzemeltetni kívánja.

Tekintettel arra, hogy az „offline” üzemmód, a helyszíni feltételek alakulásának függvényében természetesen instabilabb működést eredményezhet, esetleges fennakadásokra, üzemzavarra fel kell készülni. E tekintetben különösen számítunk, a mindig tapasztalt megértésre, összefogásuk erejére, segítségükre és türelmükre, hogy a jövőben minden gördülékenyen mehessen.

A fenti körülményekre, valamit arra figyelemmel, hogy az ügyintézéshez egyébként is pontos és előzetes adategyeztetésre van szükség, regisztrációra e-mailen keresztül van lehetőség:

KBtEpLwD3iNQaHVjb25zLk5ZRkBtZmEuZ292Lmh1

Az időpontok feltöltése érkezési sorrendben történik, minden kérelmező 24-48 órán belül választ kap levelére.

A májusi konzuli napok alkalmával, annak érdekében, hogy minél több ügyfelet tudjunk ellátni, a következő ügyek elintézésére lehet bejelentkezni:

útlevélügy

hazai anyakönyvezés

külföldi letelepedés bejelentése

állampolgárság igazolása

egyszerűsített honosítás

Ideiglenes magánútlevél kiállítására a technikai feltételek hiányában lehetőség nincs!

Kérjük, hogy a regisztráció során írják meg, hány ügyfélről lenne szó és a fent említett ügyek közül melyik érinti Önöket. Kérjük, hogy telefonszámot mindig adjanak meg a regisztrációkor.

Kérjük, hogy regisztráció előtt olvassa el az egyes ügyeket érintő tudnivalókat honlapunkon! E rövid tájékoztatás azt a célt szolgálja, hogy minden ügyfél felkészülten, a szükséges iratok, okmányok birtokában érkezzen az időpontjára. Amennyiben az itt leírtakon túl további iratokra lesz szükség, azt az emailes megbeszéléskor jelezni fogjuk.

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a kihelyezett konzuli fogadónapon történő ügyintézés 16 USD extra költséget jelent az ügyintézés alapdíjához képest. A díjak megfizetésére csak készpénzben van lehetőség! 

Menü

Főoldal

Navigáció