Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2017 decemberében újabb kihelyezett konzuli napra kerül sor, ezúttal Fairfielden, Connecticutban.

Kedves Fairfield-i Magyar Közösség!

 

Magyarország New York-i Főkonzulátusa kihelyezett konzuli napot tart a Fairfield és környéke Magyarság részére.

Kihelyezett konzuli nap ideje: 2017. december 12.

 Helyszín: 901. Kings Hwy E. Fairfield CT 06825 

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2017 decemberében újabb kihelyezett konzuli napra kerül sor, ezúttal Fairfielden, Connecticutban. A konzuli napok elsődleges feladata, hogy a távolságok leküzdésével közelebb vigye az egyszerűsített honosítási eljárást az érdeklődőkhöz, valamint, hogy a Magyary Közigazgatási Egyszerűsítési Program nyújtotta lehetőségek által elérhetőbbé tegye a közigazgatási és konzuli szolgáltatásokat a külföldön élő magyar állampolgárok számára. 

Időpont foglalása KÖTELEZŐ.

 

Figyelem!

A New York-i Főkonzulátus az új típusú biometrikus azonosítót, így ujjnyomatot is tartalmazó magánútlevél helyszíni ügyintézéshez szükséges „mobil egységet” a soron következő kihelyezett konzuli napok alkalmával üzemeltetni kívánja.

Tekintettel arra, hogy az „offline” üzemmód, a helyszíni feltételek alakulásának függvényében természetesen instabilabb működést eredményezhet, esetleges fennakadásokra, üzemzavarra fel kell készülni. E tekintetben különösen számítunk, a mindig tapasztalt megértésre, összefogásuk erejére, segítségükre és türelmükre, hogy a jövőben minden gördülékenyen mehessen.

A fenti körülményekre, valamit arra figyelemmel, hogy az ügyintézéshez egyébként is pontos és előzetes adategyeztetésre van szükség, regisztrációra e-mailen: cfIQnfiHnO7IT2m3IUaHVjb25zLk5ZRkBtZmEuZ292Lmh1 és UMjmSs2MYdXN6aS5ueWZAbWZhLmdvdi5odQ==

és telefonon keresztül van lehetőség: 212-752-0669, 212-752-0661

Az időpontok feltöltése érkezési sorrendben történik, minden kérelmező 24-48 órán belül választ kap levelére.

A decemberi konzuli napok alkalmával, annak érdekében, hogy minél több ügyfelet tudjunk ellátni, a következő ügyek elintézésére lehet bejelentkezni: 

  • útlevélügy
  • hazai anyakönyvezés
  • külföldi letelepedés bejelentése
  • állampolgárság igazolása
  • egyszerűsített honosítás 

Ideiglenes magánútlevél kiállítására a technikai feltételek hiányában lehetőség nincs!

 

Kérjük, hogy a regisztráció során írják meg, hány ügyfélről lenne szó és a fent említett ügyek közül melyik érinti őket. Kérjük, hogy telefonszámot mindig adjanak meg a regisztrációkor.

 

Kérjük, hogy regisztráció előtt olvassa el az egyes ügyeket érintő tudnivalókat honlapunkon! E rövid tájékoztatás azt a célt szolgálja, hogy minden ügyfél felkészülten, a szükséges iratok, okmányok birtokában érkezzen az időpontjára. Amennyiben az itt leírtakon túl további iratokra lesz szükség, azt az emailes megbeszéléskor jelezni fogjuk.


Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a kihelyezett konzuli fogadónapon történő ügyintézés 16 USD extra költséget jelent az ügyintézés alapdíjához képest. A díjak megfizetésére csak készpénzben van lehetőség!