Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2017 októberében újabb kihelyezett konzuli napra kerül sor, ezúttal New Brunswick, New Jerseyben.

Kedves Newbrunswicki Magyar Közösség!

 

Magyarország New York-i Főkonzulátusa kihelyezett konzuli napot tart a New Brunswick és környéke Magyarság részére.

 Kihelyezett konzuli nap ideje: 2017. október 25. (szerda) 9 órától 16 óráig.

 Helyszín: Magyar-Amerikai Atlétikai Klub, 233 Somerset St, New Brunswick, NJ 08901

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2017 októberében újabb kihelyezett konzuli napra kerül sor, ezúttal New Brunswick, New Jerseyben. A konzuli napok elsődleges feladata, hogy a távolságok leküzdésével közelebb vigye az egyszerűsített honosítási eljárást az érdeklődőkhöz, valamint, hogy a Magyary Közigazgatási Egyszerűsítési Program nyújtotta lehetőségek által elérhetőbbé tegye a közigazgatási és konzuli szolgáltatásokat a külföldön élő magyar állampolgárok számára.

Időpont foglalása KÖTELEZŐ.

Figyelem!

A New York-i Főkonzulátus az új típusú biometrikus azonosítót, így ujjnyomatot is tartalmazó magánútlevél helyszíni ügyintézéshez szükséges „mobil egységet” a soron következő kihelyezett konzuli napok alkalmával üzemeltetni kívánja.

Tekintettel arra, hogy az „offline” üzemmód, a helyszíni feltételek alakulásának függvényében természetesen instabilabb működést eredményezhet, esetleges fennakadásokra, üzemzavarra fel kell készülni. E tekintetben különösen számítunk, a mindig tapasztalt megértésre, összefogásuk erejére, segítségükre és türelmükre, hogy a jövőben minden gördülékenyen mehessen.

A fenti körülményekre, valamit arra figyelemmel, hogy az ügyintézéshez egyébként is pontos és előzetes adategyeztetésre van szükség, regisztrációra e-mailen:

ItARKywTowRsBlfB3lVraHVjb25zLk5ZRkBtZmEuZ292Lmh1 és CQydysDaUCnfXjet852ThE4ZmdXN6aS5ueWZAbWZhLmdvdi5odQ==

és telefonon keresztül van lehetőség:

212-752-0669, 212-752-0661

Az időpontok feltöltése érkezési sorrendben történik, minden kérelmező 24-48 órán belül választ kap levelére.

 

Az októberi konzuli napok alkalmával, annak érdekében, hogy minél több ügyfelet tudjunk ellátni, a következő ügyek elintézésére lehet bejelentkezni:

 

  • útlevélügy
  • hazai anyakönyvezés
  • külföldi letelepedés bejelentése
  • állampolgárság igazolása
  • egyszerűsített honosítás

 

Ideiglenes magánútlevél kiállítására a technikai feltételek hiányában lehetőség nincs!

 

Kérjük, hogy a regisztráció során írják meg, hány ügyfélről lenne szó és a fent említett ügyek közül melyik érinti őket. Kérjük, hogy telefonszámot mindig adjanak meg a regisztrációkor.

 

Kérjük, hogy regisztráció előtt olvassa el az egyes ügyeket érintő tudnivalókat honlapunkon! E rövid tájékoztatás azt a célt szolgálja, hogy minden ügyfél felkészülten, a szükséges iratok, okmányok birtokában érkezzen az időpontjára. Amennyiben az itt leírtakon túl további iratokra lesz szükség, azt az emailes megbeszéléskor jelezni fogjuk.

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a kihelyezett konzuli fogadónapon történő ügyintézés 16 USD extra költséget jelent az ügyintézés alapdíjához képest. A díjak megfizetésére csak készpénzben van lehetőség!