A Balassi Intézet a film hivatalos észak-amerikai forgalmazójával a Netflix-szel közösen vetítést szervezett a New York-i filmes világ krémjének.

A vetítésen részt vettek a Filmakadémia New York-i tagjai, akik a jövő héten döntik el, hogy melyik jelölt film kapja meg az Oscar-díjat. A vetítésen számos szakmabeli jelent meg, az USA legnagyobb filmes műhelyének számító NYU Egyetem vonatkozó tanszékéről, a befolyásos Museum of Moving Image, a női filmes szakembereket tömörítő NYWIFT szervezet képviselői, rendezők, mozi üzemeltetők és egyéb szakmabeliek.

A vetítést követő beszélgetés moderátora az amerikai filmes sajtó egyik véleményvezér újságírója, Eric Kohn volt, aki a New York Film Critics Circle - NYFCC elismert tagja és az NYU filmművészeti tanszékének oktatója is egyben.

A film után a Főkonzulátus Breuer termében a Balassi Intézet és a Főkonzulátus állófogadást tartott a rendezőnő tiszteletére. A 30 fős vendégkör előtt beszédet mondott Király Zsuzsanna vezető konzul, Vincze Máté intézetvezető és a rendező, Enyedi Ildikó.